„Iki“ skelbia Smaližių fiestą: nuolaidos iki 40 proc. ir neįtikėtinai lengvai pagaminamo nekepto pyrago receptas 

Ar jau skaitėte?

Saldu, gardu ir nebrangu – „Iki“ parduotuvėse visoje šalyje jau prasidėjo Smaližių fiesta.  Pasisaldinti gyvenimą nuo pirmadieni galima gerokai – net iki 40 proc. – pigiau. Solidžios nuolaidos „Iki“ įsigaliojo įvairiausiems saldumynams: nuo spurgų ir šokoladų iki saldainių bei sausainių. Ribotą laiką „Iki“ pigesni bus ir legendiniai „Oreo“ sausainiai, kurie dieviškai skanūs ir vieni, bet su jais paruoštas nekeptas pyragas privers apsilaižyti pirštus.

- Reklama -

„Rūpinamės, kad pirkėjai galėtų sutaupyti apsirūpindami tiek kasdienėmis būtiniausiomis prekėms, tiek ir gardžiais malonumais. Juk kai už lango žiema, saldžios akimirkos gali išties praskaidrinti dieną. Tęsiame „Iki“ pirkėjų jau pamėgtą teminių nuolaidų tradiciją ir šią savaitę skelbiame Smaližių fiesta – nuolaidos lauks tiek šviežių kepinių skyriuje, tiek ir šokoladų, sausainių, saldainių lentynose“, – sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė. 

Smaližių dienos.

Lietuviai – dideli spurgų gerbėjai, o šią savaitę jų kerams atsispirti bus dar sunkiau. „Iki“ lojalumo programos dalyvius nuolaidos nudžiugins spurgų su zefyriukais, šokoladiniu glaistu, pabarstais ir kitų minkštutėlių, burnoje tirpstančių spurgų fanus. 

Bandelių skyriuje pasitiks ir daugiau nuolaidų: gurmaniškai pynei su klevų sirupu ir karijų riešutais, „brioche“ su varškės ir bananų įdarais, taip pat ir veganiškam pyragėliui su aviečių ir mėlynių įdaru.

Visa nuolaidų gausa pasitiks užsukus į sausainių ir saldainių skyrių „Iki“ parduotuvėje. Nuo kultinių „M&M’s“ ir „Chuppa Chups“ iki lietuviškųjų meduolių, šokoladų ir saldainių rinkinių – sumanūs pirkėjai nepraleis progos iš anksto pasirūpinti saldumynais ir artėjančiai Valentino dienai. Norint pasinaudoti geriausiomis nuolaidomis, nepamirškite kasoje panaudoti savo „Iki“ lojalumo kortelės ar programėlės.

Jeigu palepinti save ar artimuosius norite dar įspūdingiau, visai nesunkiai galite pagaminti nekeptą pyragą su skaniaisiais „Oreo“ sausainiais, kurio receptu dalijasi „Iki“ konditeris Thierry Lauvray. Neišleisite daug, nes visai jų įvairovei per Smaližių fiestą „Iki“ parduotuvėse taikoma 40 proc. nuolaida (akcija galioja su „Iki“ lojalumo kortele).

- Reklama -
Taip pat skaitykite:  Nauji vėjai mylimiausių lietuvių vaisių topuose: ką skanaus ir sveiko pasigaminti iš 3 „kylančių žvaigždžių“?

Nekeptas pyragas su „Oreo“ sausainiais

Porcijos: 8

Gaminimo laikas: 4 val. 20 min.

Reikės: pagrindui: 300 g „Oreo“ sausainių, 60 g sviesto. Įdarui: 450 g šviežio tepamo sūrio („cream cheese“), 125 g cukraus pudros, 1 šaukštelio vanilės ekstrakto, 480 ml grietinėlės plakimui, 15 „Oreo“ sausainių. Papuošimui: 14 „Oreo“ sausainių. 

Gaminame:

  1. Maisto smulkintuvu arba kočėlu sutrupinkite 300 g „Oreo“ sausainių iki smulkių trupinių. Dubenyje juos sumaišykite su ištirpintu sviestu ir supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, stipriai prispauskite prie dugno. Galite naudoti bulvių grūstuvę, kad tinkamai paspaustumėte. Dėkite skardą į šaldytuvą, kad atšaltų, kol gaminsite įdarą.
  2. Dubenyje suplakite kreminį sūrį, cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą.
  3. Atskirame dubenyje plakite šaltą, tiesiai iš šaldytuvo ištrauktą grietinėlę, kol ji taps standžios konsistencijos. Švelniai mentele įmaišykite grietinėlę į kreminio sūrio masę.
  4. Sutrupinkite 15 sausainių ir juos atsargiai įmaišykite. Išimkite skardą iš šaldytuvo ir šaukštu sudėkite įdarą, mentele išlyginkite viršų.
  5. Dėkite masę atgal į šaldytuvą, kad sustingtų 4 valandoms arba per naktį.
  6. Papuoškite kraštelius likusiais perlaužtais sausainiais, tarp jų taip pat galite įpūsti plaktos grietinėlės, o viduryje pabarstyti sausainių trupinių.

Vaida Budrienė
„Iki“ komunikacijos vadovė

TOP naujienos

Kad amžius netaptų gyvenimo nuosprendžiu: kokius įpročius senjorams ugdyti, o kokių atsisakyti?

Senatvė – nėra gyvenimo nuosprendis, jeigu jo kokybei užtikrinti skiriamas tinkamas dėmesys ir pastangos. Ekspertai vardija, kokių negalavimų išvengti leidžia gera senjoro fizinė sveikata...

Dievų maistas ir grožio šaltinis – alavijas: kaip jį valgyti ir kuo jis naudingas

Parduotuvių lentynas pasiekė tikras šaltojo sezono hitas – valgomojo alavijo lapai. Ypatingomis skoninėmis ir naudingosiomis savybėmis pasižymintis augalas puikiai tinka ir kokteiliams, ir sriuboms...

Nuo šiol galėsite apdrausti savo augintinį

Neseniai Lietuvos rinkoje atsiradusi nauja augintinių – šunų ir kačių – draudimo paslauga įgyja pagreitį: ja domisi ne tik fiziniai asmenys, bet ir bendrovės....

Šiandien daug kur numatomi krituliai, daugiausia lietus, dulksna

Artimiausiomis dienomis orai vėl atšils, orų permainas lydės lijundra ir plikledis. Geras SUDOKU, čempionatas čia » Šiandien daug kur numatomi krituliai, daugiausia lietus, dulksna. Vietomis rūkas....

Palanga pradeda šventinį Kalėdų laikotarpį: įžiebiama išskirtinė eglių eglė, viešbučiai siūlo žiemiškas pajūrio atostogas

Didžiausias šalies kurortas puošiasi daugybe šventinių dekoracijų ir jau šį penktadienį, gruodžio 1 dieną, įžiebus išskirtinę, Lietuvoje dar neregėtą eglę, bus pradėtas spindinčių pajūrio Kalėdų laukimo laikotarpis. Apie šventines nuotaikas, specialius valgiaraščius bei vis...

Paspaudus sukčių atsiųstą nuorodą ir suvedus banko duomenis, mergina prarado 2,3 tūkst. eurų

Savaitgalį sostinėje gyvenančiai merginai paspaudus sukčių atsiųstą nuorodą ir suvedus duomenimis, ji prarado 2,3 tūkst. eurų, pranešė policija. Teisėsaugos duomenimis, rugsėjo 23 d. apie 20 val. Vilniuje, paspaudus gautą aktyvią nuorodą ir suvedus elektroninės bankininkystės...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS