„Iki“ skelbia Smaližių fiestą: nuolaidos iki 40 proc. ir neįtikėtinai lengvai pagaminamo nekepto pyrago receptas 

Ar jau skaitėte?

Saldu, gardu ir nebrangu – „Iki“ parduotuvėse visoje šalyje jau prasidėjo Smaližių fiesta.  Pasisaldinti gyvenimą nuo pirmadieni galima gerokai – net iki 40 proc. – pigiau. Solidžios nuolaidos „Iki“ įsigaliojo įvairiausiems saldumynams: nuo spurgų ir šokoladų iki saldainių bei sausainių. Ribotą laiką „Iki“ pigesni bus ir legendiniai „Oreo“ sausainiai, kurie dieviškai skanūs ir vieni, bet su jais paruoštas nekeptas pyragas privers apsilaižyti pirštus.

- Reklama -

„Rūpinamės, kad pirkėjai galėtų sutaupyti apsirūpindami tiek kasdienėmis būtiniausiomis prekėms, tiek ir gardžiais malonumais. Juk kai už lango žiema, saldžios akimirkos gali išties praskaidrinti dieną. Tęsiame „Iki“ pirkėjų jau pamėgtą teminių nuolaidų tradiciją ir šią savaitę skelbiame Smaližių fiesta – nuolaidos lauks tiek šviežių kepinių skyriuje, tiek ir šokoladų, sausainių, saldainių lentynose“, – sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė. 

Smaližių dienos.

Lietuviai – dideli spurgų gerbėjai, o šią savaitę jų kerams atsispirti bus dar sunkiau. „Iki“ lojalumo programos dalyvius nuolaidos nudžiugins spurgų su zefyriukais, šokoladiniu glaistu, pabarstais ir kitų minkštutėlių, burnoje tirpstančių spurgų fanus. 

Bandelių skyriuje pasitiks ir daugiau nuolaidų: gurmaniškai pynei su klevų sirupu ir karijų riešutais, „brioche“ su varškės ir bananų įdarais, taip pat ir veganiškam pyragėliui su aviečių ir mėlynių įdaru.

Visa nuolaidų gausa pasitiks užsukus į sausainių ir saldainių skyrių „Iki“ parduotuvėje. Nuo kultinių „M&M’s“ ir „Chuppa Chups“ iki lietuviškųjų meduolių, šokoladų ir saldainių rinkinių – sumanūs pirkėjai nepraleis progos iš anksto pasirūpinti saldumynais ir artėjančiai Valentino dienai. Norint pasinaudoti geriausiomis nuolaidomis, nepamirškite kasoje panaudoti savo „Iki“ lojalumo kortelės ar programėlės.

Jeigu palepinti save ar artimuosius norite dar įspūdingiau, visai nesunkiai galite pagaminti nekeptą pyragą su skaniaisiais „Oreo“ sausainiais, kurio receptu dalijasi „Iki“ konditeris Thierry Lauvray. Neišleisite daug, nes visai jų įvairovei per Smaližių fiestą „Iki“ parduotuvėse taikoma 40 proc. nuolaida (akcija galioja su „Iki“ lojalumo kortele).

- Reklama -
Taip pat skaitykite:  Nauji vėjai mylimiausių lietuvių vaisių topuose: ką skanaus ir sveiko pasigaminti iš 3 „kylančių žvaigždžių“?

Nekeptas pyragas su „Oreo“ sausainiais

Porcijos: 8

Gaminimo laikas: 4 val. 20 min.

Reikės: pagrindui: 300 g „Oreo“ sausainių, 60 g sviesto. Įdarui: 450 g šviežio tepamo sūrio („cream cheese“), 125 g cukraus pudros, 1 šaukštelio vanilės ekstrakto, 480 ml grietinėlės plakimui, 15 „Oreo“ sausainių. Papuošimui: 14 „Oreo“ sausainių. 

Gaminame:

  1. Maisto smulkintuvu arba kočėlu sutrupinkite 300 g „Oreo“ sausainių iki smulkių trupinių. Dubenyje juos sumaišykite su ištirpintu sviestu ir supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, stipriai prispauskite prie dugno. Galite naudoti bulvių grūstuvę, kad tinkamai paspaustumėte. Dėkite skardą į šaldytuvą, kad atšaltų, kol gaminsite įdarą.
  2. Dubenyje suplakite kreminį sūrį, cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą.
  3. Atskirame dubenyje plakite šaltą, tiesiai iš šaldytuvo ištrauktą grietinėlę, kol ji taps standžios konsistencijos. Švelniai mentele įmaišykite grietinėlę į kreminio sūrio masę.
  4. Sutrupinkite 15 sausainių ir juos atsargiai įmaišykite. Išimkite skardą iš šaldytuvo ir šaukštu sudėkite įdarą, mentele išlyginkite viršų.
  5. Dėkite masę atgal į šaldytuvą, kad sustingtų 4 valandoms arba per naktį.
  6. Papuoškite kraštelius likusiais perlaužtais sausainiais, tarp jų taip pat galite įpūsti plaktos grietinėlės, o viduryje pabarstyti sausainių trupinių.

Vaida Budrienė
„Iki“ komunikacijos vadovė

TOP naujienos

ORAI: Šiandien daug kur krituliai, vyraus nedidelis lietus

Šiandien Lietuvoje daug kur krituliai, vyraus nedidelis lietus. Vakare kai kur rūkas. Vėjas pietryčių, 7–12 m/s. Aukščiausia temperatūra 1–6 laipsniai šilumos. Penktadienio naktį daug kur,...

Pridėtiniui cukrui – ne! Ekspertų argumentai privers susimąstyti

Visi žinome, kad cukrus yra žalingas. Vienintelė ir trumpalaikė jo nauda tėra sekundėmis skaičiuojamas malonumas mūsų gomuriui, o pavojus kūno linijoms, savijautai ir net...

ORAI: Šiandien sniegas ir temperatūra nuo -2 iki +2

Šiandien pirmoje dienos pusėje Rytų Lietuvoje daug kur krituliai, daugiausia nedideli, vyraus sniegas. Kai kur rūkas, šerkšnas, plikledis, galima silpna lijundra. Aukščiausia temperatūra nuo...

Apsimetęs policijos pareigūnų vyras iš moters pasisavino 10 tūkst. eurų

Apsimetus policijos pareigūnu iš moters apgaulės būdų išviliota 10 tūkst. eurų, praneša policija. Teisėsaugos duomenimis, antradienį, apie 15 val. 10 min. į Kauno apskr. VPK...

Šiąnakt – dar viena kibernetinė ataka su grasinimais, visos Palangos ugdymo įstaigos jau patikrintos

Kaip praneša Lietuvos policija, šiąnakt Lietuva sulaukė dar vienos kibernetinės atakos: gauti elektroniniai laiškai, kuriuose teigiama, kad įvairiuose objektuose padėti sprogmenys, kurie sprogs po vidurdienio. Tokie laiškai išsiųsti 1500 Lietuvos adresatų, tarp jų ir...

Lietuviškomis citrinomis vadinamų svarainių derlius: nebrangūs būdai juos pasiruošti žiemai (receptas)

Vieni rūgščiausių lietuviškų vaisių jau geltonuoja soduose, todėl verta pradėti juos išradingai ruošti žiemai. Pasak prekybos tinklo „Rimi“ kulinarijos technologės Linos Barčaitės, svarainių panaudojimo būdų netrūksta: nuo įdarų kepiniams iki padažų prie mėsos. Kvapni...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS