Astrologinė prognozė rugsėjo 12-ajai, ketvirtadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Iš sąstingio pajudės kai kurie svarbūs reikalai. Gana aktyvus metas, jeigu norite įsidarbinti. Pasisaugokite traumų, ugnies, agresijos. Venkite šeiminių scenų.

- Reklama -

JAUTIS. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui. Aktuali bus su švietimu, mokslais, vaikų ugdymu susijusi informacija. Galbūt atsiras galimybė vykti į užsienį stažuotis ar kt.

DVYNIAI. Šiandien kažko bus reikalaujama iš jūsų, bet tai gali įgauti piniginę išraišką. Pavyks daugiau nuveikti, jeigu veiksite žinodami, ko siekiate. Ypač padės gera psichologinė įžvalga, finansiniai įgūdžiai.

VĖŽYS. Neblogai seksis, jeigu gebėsite prisitaikyti įvairiose situacijose ir įveikti kylančią vidinę agresiją bendraujant su oponentais. Aktyviai veikiantis protas padės rasti tinkamus žodžius bei sprendimus, tik svarbu pasitelkti kantrybę.

LIŪTAS. Pavargsite nuo darbo ir bendravimo su bendradarbiais, tačiau diena nepraeis veltui. Galbūt gausite dalykinį ar verslo pasiūlymą. Pasisaugokite klastingų priešiškų žmonių, ugnies.

MERGELĖ. Pakvieskite kur nors jums svarbų žmogų, parodykite jam daugiau dėmesio, išklausykite. Paaiškės, kokių santykių galite tikėtis. Daugiau laiko skirkite vaikams. 

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Gali kilti pagunda keisti gyvenamąją vietą ar būstą, darbą, gyvenimo sąlygas ir pan. Geriau būtų be blaškymosi apsispręsti, ko reikia jums ir jūsų šeimos nariams.

SKORPIONAS. Diena turėtų būti nebloga. Kasdieniniai darbai vyks sklandžiai. Galite sėkmingai bendrauti, demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą. Visgi nerimo gali kelti geopolitiniai įvykiai, kelionė, studijų užduotys ar kt.

ŠAULYS. Gali būti, kad jums pavyks dėl ko nors suderėti, gauti naudingą paslaugą. Kita vertus, galite nusivilti kažkieno įsiūlytu techniniu daiktu, brangiu pirkiniu ar skubota investicija.

OŽIARAGIS. Gali spręstis aktualijos, susijusios su studijomis, teise, užsieniu. Visgi lengva suklysti renkantis iš kelių variantų, susipykti su turinčiais kitokią nuomonę. Susiginčiję, neskubėkite nei bėgti iš teritorijos, nei kitų varyti lauk. Valdykitės.

VANDENIS. Neaiški finansinė situacija, apkalbos arba sveikatos sutrikimas gali sukelti nerimą, o ginčai su kolegomis ar kitais aplinkiniais – stresą. Atsipalaiduokite, negalvokite apie neišsprendžiamus dalykus.

ŽUVYS. Šiandien jūsų dienotvarkę aktyviai reguliuos artimieji, draugai ir pažįstami. Regis, sunku bus atsispirti abejotinoms pagundoms. Rizikingai gali elgtis jūsų vaikai. Skirkite jiems pakankamai dėmesio.

Geros dienos!

Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

ORAI: Šiandien bus debesuota su nedideliais pragiedruliais

Šiandien bus debesuota su nedideliais pragiedruliais. Daug kur protarpiais krituliai, vyraus šlapdriba, sniegas. Kai kur plikledis. Vėjas pietvakarių, vakarų, pereinantis į šiaurės vakarų, šiaurės,...

Astrologinė prognozė kitai savaitei, vasario 5–11 dienoms

AVINAS Savaitės pradžia nebloga ieškantiems tiesos, teisingumo ir gyvenimo prasmės. Tiktų organizuoti renginius, mokymus, bendraminčių grupę. Galbūt sutiksite tokią asmenybę, kuri taps pavyzdžiu. Iki pat...

Karo akademijos studentas namuose kilusio konflikto metu šovė kitam vyriškiui į galvą

Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos studentas namuose kilusio konflikto metu išsitraukė pistoletą ir šovė kitam vyrui į galvą. Kaip praneša Policijos departamentas, 1979...

Savaitgalį Šventojoje – tarptautinis baikerių festivalis „Beach Bike Fest 2019“

Šį savaitgalį Šventojoje rinksis galingų motociklų gerbėjai – ketvirtadienį prasidės jau ketvirtasis tarptautinis, didžiausias Lietuvoje paplūdimio baikerių ir muzikos festivalis "Beach Bike Fest 2019“....

Kodėl pusė lietuvių aumobilių pirmo techninės būklės egzamino neišlaiko

Lietuvoje asmeniniai lengvieji automobiliai, kaip ir motociklai bei mopedai, atlikti techninę apžiūrą (TA) vežami po 3 metų nuo pirmosios registracijos, o po to, kas dvejus metus. Tačiau TA stotyse dirbantys specialistai pastebi, kad pirmuoju...

Horoskopai vasario 27 dieniai

AVINASSavaitgalio pramogos baigėsi, visi vėl bėgioja susirūpinę kiekvienas savo reikalais. Neskubėkite prisijungti prie šios karuselės, dar visa savaitė prieš akis. Kalbėdamasis su kuo nors įsitikinkite, kad jus iš tiesų girdi ir supranta, o ne...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS