Astrologinė prognozė birželio 5-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Gali tekti rūpintis skubiais raštais, sutartimis, įsipareigojimais, interviu. Tai, ką sužinosite, turbūt padės teisingai apsispręsti aktualiu klausimu. Laisvalaikį leiskite aktyviai. Pabendraukite su kaimynais, draugais.

- Reklama -

JAUTIS. Diena bus rami, galimi naudingi pranešimai, susivokimai. Ekonomiškiau ir apdairiau tvarkykite pinigus. Dėl palūkanų, honorarų, atlygio formos ir dydžio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

DVYNIAI. Iš ryto galite pasijusti sutrikę dėl keisto nesusipratimo ar sveikatos sutrikimo. Tačiau įdienojus neblogai seksis visi reikalai. Po darbo mielai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos.

VĖŽYS. Regis, jus itin domins ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą. Gyvenimo patirtimi ir išmintimi gali tekti dalintis su kitais, net jei nelabai norisi bendrauti, viešintis.

LIŪTAS. Šiandien iš pat ryto galite nuveikti gerų darbų arba kaip tik dabar pamatysite savo įdirbio, autoriteto, atsakingumo rezultatus. Popiet tikėtini reikšmingi susitikimai. Tiktų eiti į renginius, bendrauti su įdomiais pašnekovais.

MERGELĖ. Tai rimtų darbų ir sprendimų diena. Gali tekti bendrauti su įtakingu asmeniu. Pokalbis bus vertingas, tačiau rimtai įpareigojantis. Domėkitės, kaupkite informaciją.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Būsite įžvalgūs, sugebėsite suprasti kitus ir jiems padėti supratingu žodžiu. Turėtumėte gauti pajamų, tačiau teks nemažai pinigų skirti artimųjų poreikiams.

SKORPIONAS. Regis, galvosite apie įsidarbinimo ar investavimo galimybes. Kažkas gali jus paremti materialiai ar suteikti reikalingos informacijos, profesionaliai pakonsultuoti.

ŠAULYS. Kad ir kas vyktų, nesileiskite išmušami iš vėžių. Labiau pasirūpinkite išvaizda, įvaizdžiu, įvertinkite savo galimybes konkuruoti ir bendradarbiauti. Galite sėkmingai tarpininkauti arba rasti jums reikalingus vertingus tarpininkus.

OŽIARAGIS. Regis, skirsite daug dėmesio aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Galite sėkmingai sudalyvauti darbo pokalbyje, interviu. Regis, gausite labai aktualios informacijos. 

VANDENIS. Ši diena bus dosni meilės ir tolerancijos, džiugins kūrybinė veikla, sportas, menas, meilė, vaikai, tačiau gali pasirodys, kad nėra lengva įgyvendinti kai kurias svajones. Nenuleiskite rankų ir jums pavyks.

ŽUVYS. Šiandien intensyviai bendrausite su moterimis, kaimynais, giminaičiais. Suksite galvą, kaip išspręsti opias šeimos problemas. Ir tai darysite ne veltui – tikrai rasite puikių sprendimą.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Chirurgas įspėja apie plačiai pasaulyje paplitusią ligą: net 80 proc. atvejų paveldima genetiškai

Venų ligos – vienos plačiausiai paplitusių ligų pasaulyje. Kas ketvirta pasaulio moteris ir kas šeštas vyras turi veninį kraujotakos nepakankamumą. Pasak sveikatos priežiūros tinklo...

Odiniai batai – nemari klasika

Sukate galvą, kokia avalynė jums yra tinkamiausia? Rinkoje tiek daug batų ir medžiagų rūšių, kad negalite apsispręsti? Zomšiniai ir odiniai batai yra vieni populiariausių...

Bankas išsiaiškino, kodėl lietuviai nebeperka nuosavo būsto

Trečdalis Lietuvos gyventojų planuoja įsigyti naują būstą dešimties metų laikotarpyje, rodo „Luminor“ banko atliktos apklausos* duomenys. Didžiausiu trikdžiu apklaustieji įvardija aukštas nekilnojamo turto kainas,...

Vegetariški bei veganiški patiekalai, kuriuos lengvai pasigaminsite ant grilio

Atšilus orams norisi kuo dažniau būti gamtoje, o buvimas gamtoje neatsiejamas nuo iškylų bei grilio. Nors dažniausiai esame pripratę ant grilio kepti kepsnius, šašlykus...

Pastebėta, kaip Palangos pušynus šlapinimusi teršia žmonių grupė

Viename Palangos visuomenės socialiniuose tinkluose pasidalinta nerimą keliančia informacija: Palangos pušynus šlapimu teršia grupė žmonių.  Kastyčio gatvės parkavimo aikštelėje prie kopų buvo pastebėta, kaip grupė (10-15 žmonių) atėjo prie dviejų mikroautobusų ir visi kartu nuėjo...

Geriausiai besimokantiems Palangos moksleiviams – piniginės premijos

Geriausiai besimokantys penktų–dešimtų klasių ir pirmų–ketvirtų gimnazinių klasių Palangos mokinių lauks finansinė paskata – Savivaldybės taryba ketvirtadienį patvirtino Palangos miesto savivaldybės mokinių skatinimo už mokymosi pasiekimus tvarką. Tikimasi, kad piniginis paskatinimas ne tik padės...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS