Astrologinė prognozė gegužės 18-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien būsite nusiteikę aktyviai veikti. Kad ir ko imsitės – ūkinių darbų, meistravimo, sportinių užsiėmimų ar kt. – rezultatai nenuvils. Tik turėtumėte itin tausoti sveikatą, vengti netinkamo maisto, svaigalų.

- Reklama -

JAUTIS. Diena pažers pagundų. Tai galėtų būti ir įvairūs šou renginiai, ir pakvietimai į pasimatymus, į svečius, intriguojami pasiūlymai, flirtas. Būsite energingi, žvalūs, norėsis sportuoti, šokti, judėti, patirti aistringų nuotykių.

DVYNIAI. Rytas bus buitiškas, tvarkysitės, rūpinsitės šeima arba žemės ūkiu. Popiet jau parūps pramogos, pasimatymai, sportas, nuotykiai, vaikų laisvalaikis. Galimas slaptas nuotykis, flirtas.

VĖŽYS. Trauks graži aplinka, maloni draugija. Intensyviai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, nesunkiai įsiminsite naują informaciją, flirtuosite. Popiet labiau parūps namų buitis, šeima, gamta.

LIŪTAS. Ši diena jums turėtų patikti ir tuo, ką ji jums gali duoti, ir tais žmonėmis, su kuriais teks bendrauti. Gausite įdomios informacijos, galbūt susijusios su viešu gyvenimu, politika, kainų pokyčiais ar kt. Galite pasipelnyti iš reklamos, mokymų.

MERGELĖ. Nors pasitaikys nekokių akimirkų, bet pamažu sklaidysis nerimas ir rūpesčiai, pasijusite verti pagarbos ir meilės. Jeigu suvoksite, kad ir kiti to verti, diena gali atnešti tam tikrų atradimų, malonių staigmenų.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien pravartu save palepinti, patinginiauti. Venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių darbų. Pasirūpinkite, kad niekas jūsų neblaškytų, jeigu turite kūrybinio darbo ar paprasčiausiai trokštate pabūti vieni.

SKORPIONAS. Jūsų draugas, gerbėjas arba mylimas žmogus bus lengvai sukalbamas, nusiteikęs leistis į romantiškus nuotykius, eksperimentus. Tačiau privalote atsakingai elgtis bei neprarasti saiko.

ŠAULYS. Prieš atsiverdami kitiems, šiandien pamąstykite, ar jiems tikrai verta žinoti jūsų planus. Kaupkite jėgas ir žinias, kurių greitai prireiks.

OŽIARAGIS. Puikiai pailsėsite, jeigu atitrūksite nuo rutinos, paskirsite romantišką pasimatymą, paklajosite po neįprastas vietas, aplankysite kultūrinį renginį ar kt. Jeigu apims kūrybinis įkvėpimas, neslopinkite jo.

VANDENIS. Iš pat ryto galvosite apie pinigus, mokesčius, pirkinius, kažką skaičiuosite, planuosite arba apsipirkinėsite. Popiet prioritetai keisis, parūps dvasingesni dalykai, kelionės, mokslai ir pan.

ŽUVYS. Šiandien smagiausia būtų viską daryti kartu su partneriu ir bent dalį laisvalaikio organizavimo iniciatyvos perleisti pastarajam. Galite gauti intriguojamą pakvietimą, sulaukti staigmenos ar pan.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

ORAI: Šiandien vietomis palis, vyraus nedidelis lietus, dulksna

Šiandien Lietuvoje vietomis palis, vyraus nedidelis lietus, dulksna. Rytą kai kur rūkas. Aukščiausia temperatūra 3–7 laipsniai šilumos. Trečiadienį daug kur krituliai, vyraus lietus. Naktį kai...

Jau trūksta idėjų moksleivių pusryčiams? Pasigaminkit juos išvakarėse – sutaupysite laiko, nervų ir pinigų

Kam ryte netrūksta laiko, o ypač, kai reikia į mokyklą suruošti ir vaikus? Pagudraukite ir pusryčius pasiruoškite iš vakaro – juos pasigaminti bus labai...

ORAI: Šiandien palis, vietomis su perkūnija, bei vakarėjant visur smarkiai atvės

Šiandien daugelyje rajonų palis, vietomis su perkūnija. Vėjas pietų, pereinantis į pietvakarių, vakarų, 8–13 m/s, kai kur gūsiai 15–18 m/s. Temperatūra 11–16, rytiniuose rajonuose...

Rudeninis virtuvės tvarkymas: namų organizavimo specialistė pataria, kaip tvarkytis greičiau ir efektyviau

Pasibaigus vasarai ir sugrįžus į darbus, mokyklas bei darželius, gyvenimo tempas vėl įgauna didesnį pagreitį, o dėl chaotiško skubėjimo galima nebesuspėti palaikyti nepriekaištingos švaros...

Tuščio šaldytuvo sindromas: kas keliauja į virtuves greitojo pristatymo krepšeliuose?

14,5 euro – tokio vidutinio greitojo apsipirkimo krepšelio Lietuvoje būta pastarąjį pusmetį, kai šalyje ėmė veikti pirmoji tokia pristatymo paslauga. Nors platformos „Bolt Market“ duomenimis, krepšelis nuosekliai didėjo augant parduotuvių asortimentui, didžiausią dalį užsakymų,...

Lukas Gricius sveikata rizikuoti nenori: prevencija nuo ŽPV gali sumažinti vėžio riziką

Visuomenėje vis dar vyrauja klaidinga nuomonė, kad žmogaus papilomos virusas (ŽPV) kelia grėsmę tik moterims, kadangi ši virusinė infekcija yra pagrindinė gimdos kaklelio vėžio atsiradimo priežastis. Tačiau besimptomis ŽPV nediskriminuoja asmenų pagal lytį ir...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS