Horoskopai birželio 16 dieniai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Kartais verčiau pradėti nauja nei bandyti užbaigti sena. Kai po peštynių nusės dulkės ir aprims triukšmas, galėsite ramiai tęsti ką pradėjęs… arba pagalvoti, ar jūsų veiksmai dar turi kokios nors prasmės.

- Reklama -

JAUTIS
Įvykiai vystosi greitai. Stengdamasis spėti į koją, galite ir suklupti. Verčiau jau žinokite savo silpnąsias vietas. Valdykite emocijas, kol jos dar neužvaldė jūsų.

DVYNIAI
Nepripažįstantys kompromisų gali prarasti viską. Nenustebkite, jei jūsų elgesys bus svarstomas ir komentuojamas. Verčiau iš anksto pasiruoškite įtikimus atsakymus į nemalonius klausimus.

VĖŽYS
Daug kas norėtų turėti tai, ką turite jūs. Naudokitės savo privalumais, kol jie dar kažką reiškia. Pasistenkite padaryti gerą įspūdį naujam pažįstamui.

LIŪTAS
Tikrą tiesą sužinosite tik atsiribojęs nuo svetimų emocijų. Užuot lindęs į įvykių sūkurį, atidžiai stebėkite viską iš šalies. Kantrybės, jūsų valanda netruks ateiti.

MERGELĖ
Pasistenkite nesusižavėti išoriniu blizgesiu, žvelkite į esmę. Šiandien turite dovaną suteikti viskam taurumo vien savo prisilietimu. Nesiginčykite su fortūna, kai ji jums palanki.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Atsiverkite pasauliui, bet nesitikėkite iš jo pernelyg daug. Atidavęs visas jėgas vienam darbui, užmesite visus kitus. Kai kas gali netekti kantrybės belaukdamas jūsų.

SKORPIONAS
Jūsų tikslai realūs, o sėkmė neabejotina. Keliai į ją, tiesa, gali būti skirtingi, bet klystkelio – nė vieno. Jei vis dar traukia užkariavimai, verčiau vienykite užuot skaldę.

ŠAULYS
Bangelės, sukeltos pasikeitusių planų, gresia virsti audros bangomis. Saugokitės žmonių, nemokančių ir nenorinčių prisitaikyti. Atsargiai – yra pavojaus pakartoti senas klaidas.

OŽIARAGIS
Šiandien labai palankus metas bendriems darbams, projektams, ypač jei sugebėsite derinti skirtingus sugebėjimus. Vakare nepasigailėsite praleidę daugiau laiko su vaikais.

VANDENIS
Šiandien labai palankus metas bendriems darbams, projektams, ypač jei sugebėsite derinti skirtingus sugebėjimus. Vakare nepasigailėsite praleidę daugiau laiko su vaikais.

Taip pat skaitykite:  Po savaitgalio: įvedus karantiną, griežtėja atsakomybė už pažeidimus

ŽUVYS
Ko gero, pats laikas sustoti. Problemos, su kuriomis susidūrėte, kitą savaitę neatrodys tokios slegiančios ir neišsprendžiamos. O kol kas pasvarstykite apie galimybę prasiblaškyti kokiame vakarėlyje ar bent jau gerai išsimiegoti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

Savo upes mes esame pakeitę neatpažįstamai: ar dar galime atitaisyti žalą?

Upių tinklą galima palyginti su žmogaus kraujo apytaka – užsikimšus kraujagyslei, medžiagos nebegali cirkuliuoti. Šiuo metu Lietuvos upių kraujotaką blokuoja mažiausiai 1,5 tūkst. žmogaus...

ORAI: Pirmadienį temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos

Pirmadienio naktį be žymesnių kritulių. Vėjas pietryčių, rytų, 6–11 m/s. Žemiausia temperatūra 2–7 laipsniai šalčio, Kuršių nerijoje apie 0 laipsnių. Dieną žymesnių kritulių nenumatoma....

Horoskopai rugsėjo 20 dienai

AVINASTikriausiai manėte, kad turite kur kas daugiau laiko? Deja, laikrodžio rodyklės sukasi pašėlusiu greičiu. Nepiktnaudžiaukite šeimininkų svetingumu. Iš tiesų svečias ir žuvis pašvinksta net...

Vilniaus Katedros aikštėje – saugaus eismo renginys visai šeimai

„Šiuo, jau kasmetiniu tapusiu renginiu, norime priminti apie tai, kad mes visi esame atsakingi už saugų eismą gatvėse ir keliuose, nesvarbu, kokie eismo dalyviai...

Maisto nešvaistymo iššūkyje sudalyvavusi Laura Mazalienė: „Kiekviena išmetama smulkmena turi savo kainą“

Žurnalistė, verslininkė Laura Mazalienė priėmė prekybos tinklo „Rimi“ mestą savaitės maisto nešvaistymo iššūkį „Gaminu, neišmetu“. Kurį laiką stebėjusi savo šeimos suvartojamų produktų kiekius, trijų vaikų mama konstatavo, jog su vyru yra pakankamai disciplinuoti ir...

ORAI: Trumpi lietūs, oro temperatūra 17–22 laipsniai šilumos

Trečiadienio dieną daug kur trumpi lietūs. Kai kur perkūnija. Vėjas pietinių krypčių, 7–12 m/s, per perkūniją vietomis gūsiai 15–18 m/s. Temperatūra 17–22 laipsniai šilumos. Ketvirtadienį vietomis trumpas, daugiausia nedidelis lietus. Vėjas pietinių krypčių, 5–10 m/s....

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS