Grilio sezono pradžiai – „Iki“ naujienos kepsninių entuziastams: nuo tradicinių šašlykų iki  jūros gėrybių

Ar jau skaitėte?

Pavasariui įsibėgėjus – skelbiame grilio sezono pradžią ir pristatome maisto tinkamo ruošti ant žarijų linijos „Grill Party“ naujienas. Nuo tradicinių šašlykų, jūros gėrybių iki vegetarams tinkamų sūrių, marinuotų grybų ar bulvyčių. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad ruošiant grilio patiekalų receptus daug dėmesio skirta ingredientų kokybei bei produktų įvairovei – tam, kad sau tinkamą patiekalą ant grilio paruošti galėtų kiekvienas.

- Reklama -

 „Iki“ linijoje „Grill Party“ – nuo įvairiausių rūšių mėsos iki jūros gėrybių

 „Šiltasis metų sezonas yra skirtas laikui gamtoje su draugais, taip pat mėgautis kepsninėje ruoštais patiekalais. Norėdami, kad „Iki“ pirkėjams nereikėtų gaišti laiko marinuojant mėsą ar žuvį, siūlome jau pagamintų grilio patiekalų asortimentą „Grill Party“. Didelę asortimento dalį sudaro pirkėjų vertinama bei kokybės ženklą užsitarnavusi lietuviška produkcija. Be to, plati asortimento dalis skirta žuvies bei jūros gėrybių mėgėjams, vegetarams. Viena iš šio grilio sezono naujienų – gausus prie ant žarijų ruoštų patiekalų puikiai tiksiantis padažų pasirinkimas“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė V. Budrienė.

Pavasarį „Iki“ savo pirkėjams pristato skirtingais skoniais, kvapais ir spalvomis akį traukiančias grilio patiekalų naujienas. Tarp jų rasti galima tiek tradicinių skonių, tiek įmantresnių, įvairių pasaulio virtuvių įkvėptų, gaminių. Pavyzdžiui, pirkėjai „Iki“ lentynose vėl galės rasti tradicinio šamo tailandietiškame padaže. Taip pat ir kitų pamėgtų skonių: šamo juodojo alaus marinate, blyškiųjų baltakojų krevečių paprikų ir česnakų marinate ar lašišos svogūnų bei krapų padaže. Pasak „Iki“ komunikacijos vadovės, žuvies ir jūros gėrybių gaminiai puikiai tiks įvairiausioms ypatingesnėms progoms. Tereiks paruošti mėgstamą garnyrą ir patiekti.

Mėsos mėgėjų taip pat tradiciškai lauks didelis įvairiausių griliui skirtų gaminių pasirinkimas. „Iki“ nepamiršo nuo kepsninių sezono Lietuvoje neatsiejamų šašlykų, kurie jau daugelį metų rikiuojasi populiariausių grilio patiekalų sąrašo viršuje. Vienas jų variantas: šašlykai marinuoti sausame marinate, kitas – šašlykai ruošti majonezo padaže. Mėgstantys lengvesnius patiekalus galės paragauti vištienos šašlyko, marinuoto jogurte, o klasikinių skonių mėgėjų lauks tradiciniai šašlykai.

Nuo balandžio vidurio „Iki“ pirkėjai asortimente ras ir kiaulienos šonkaulių medaus marinate, lėtai troškintų šonkaulių barbekiu padaže, taip pamėgtų amerikiečių virtuvėje. Taip pat kiaulienos šoninės su kaulais pikantiškame marinate, sausai marinuotų kiaulienos sprandinės kepsnių, plėšytos kiaulienos, puikiai tiksiančios mėsainių gamybai. Griliaus mėgėjų laukia ir didelis dešrelių pasirinkimas: nuo karštai rūkytų „Medžiotojų“ dešrelių iki dešrelių, pagardintų sūriu.

Tarp „Iki“ „Grill Party“ naujienų – gausybė padažų

Dar kelios  „Iki“ grilio linijos „Grill Party“ naujienos – bandelės mėsainiams ar kepimui jau paruoštos bulvytės fri, baltieji pievagrybiai. Šie gaminiai gali tapti puikiu garnyru tiek prie tradicinių šašlykų, tiek prie plėšytos mėsos ar krevečių. O ieškantieji dar įdomesnių skonių, grilyje išsikepti galės ir kamamberto sūrio su spanguolėmis.

- Reklama -

Šį sezoną „Iki“ asortimente matyti ir daugybė įvairiausių padažų: nuo barbekiu, saldžiarūgščio, aštraus pomidorų padažo, garstyčių iki padažo kepsniams „Diavolo“, kuris patiks pikantiškesnių skonių mėgėjams.

TOP naujienos

Klaipėdoje į ligoninę pristatyta vaistais apsinuodijusi nepilnametė

Pirmadienį į Klaipėdos ligoninę dėl apsinuodijimo pristatyta nepilnametė, pranešė policija. Teisėsaugos duomenimis, 2007 m. gimusi nepilnametė apie 14 val. 40 min. į Klaipėdos ligoninę pristatyta...

Pirkėjai to nepamatys: autonominės „Iki“ parduotuvės užkulisiuose – moderniausios sistemos ir pinklės ilgapirščiams

Autonominėje prekyboje Lietuva žengia koja kojon su progresyviausiomis pasaulio rinkomis – tuo įsitikinusi Nijolė Kvietkauskaitė, „IKI Lietuva“ generalinė direktorė. Pernai vasarą į Vilniaus gatves...

Per metus laikino atokvėpio paslaugos gavėjų savivaldybėse padaugėjo beveik šešis kartus

Nuolatinės priežiūros reikalaujančių vaikų ir suaugusių žmonių su negalia artimieji dėl asmeninių reikalų tam tikrą laikotarpį negalintys skirti laiko savo prižiūrimam artimajam, norėdami pailsėti...

Nijole Narmontaitė: „Imkimės visi iniciatyvos ir gydykim planetą“

Puikiu humoro jausmu garsėjanti ir savo gerbėjus pralinksminti gebanti teatro, kino, televizijos aktorė, rašytoja Nijolė Narmontaitė nepraranda optimizmo ir vertindama ekologijos iššūkius. Ji tiki...

Trys vairuotojų įpročiai, kurių derėtų atsisakyti nedelsiant

Techniškai tvarkingas automobilis, vairavimas užsisegus saugos diržą ir blaiviam, atrodytų, jau visiems suprantamos saugaus vairavimo taisyklės. Bet jei norime saugiai pasiekti kelionės tikslą, kodėl vis dar neatsisakome kitų, pavojų kelyje galinčių sukelti įpročių? Juk...

Meksikos įkvėpta nebrangi vakarienė: 3 išeitys, kad jūsų takai nesubyrėtų po pirmojo kąsnio

Ieškantys greitos ir paprastai paruošiamos vakarienės jau senokai atradę takus. Šis iš Meksikos kilęs patiekalas gali tapti tiek užkandžiu, tiek sočiu, bet nebrangiu pagrindiniu patiekalu – ypač spalio 4-ąją, Pasaulinę takų dieną. Pasak Vaidos...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS