Horoskopai birželio 16 dieniai

AVINAS
Kartais verčiau pradėti nauja nei bandyti užbaigti sena. Kai po peštynių nusės dulkės ir aprims triukšmas, galėsite ramiai tęsti ką pradėjęs… arba pagalvoti, ar jūsų veiksmai dar turi kokios nors prasmės.

- Reklama -

JAUTIS
Įvykiai vystosi greitai. Stengdamasis spėti į koją, galite ir suklupti. Verčiau jau žinokite savo silpnąsias vietas. Valdykite emocijas, kol jos dar neužvaldė jūsų.

DVYNIAI
Nepripažįstantys kompromisų gali prarasti viską. Nenustebkite, jei jūsų elgesys bus svarstomas ir komentuojamas. Verčiau iš anksto pasiruoškite įtikimus atsakymus į nemalonius klausimus.

VĖŽYS
Daug kas norėtų turėti tai, ką turite jūs. Naudokitės savo privalumais, kol jie dar kažką reiškia. Pasistenkite padaryti gerą įspūdį naujam pažįstamui.

LIŪTAS
Tikrą tiesą sužinosite tik atsiribojęs nuo svetimų emocijų. Užuot lindęs į įvykių sūkurį, atidžiai stebėkite viską iš šalies. Kantrybės, jūsų valanda netruks ateiti.

MERGELĖ
Pasistenkite nesusižavėti išoriniu blizgesiu, žvelkite į esmę. Šiandien turite dovaną suteikti viskam taurumo vien savo prisilietimu. Nesiginčykite su fortūna, kai ji jums palanki.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Atsiverkite pasauliui, bet nesitikėkite iš jo pernelyg daug. Atidavęs visas jėgas vienam darbui, užmesite visus kitus. Kai kas gali netekti kantrybės belaukdamas jūsų.

SKORPIONAS
Jūsų tikslai realūs, o sėkmė neabejotina. Keliai į ją, tiesa, gali būti skirtingi, bet klystkelio – nė vieno. Jei vis dar traukia užkariavimai, verčiau vienykite užuot skaldę.

ŠAULYS
Bangelės, sukeltos pasikeitusių planų, gresia virsti audros bangomis. Saugokitės žmonių, nemokančių ir nenorinčių prisitaikyti. Atsargiai – yra pavojaus pakartoti senas klaidas.

OŽIARAGIS
Šiandien labai palankus metas bendriems darbams, projektams, ypač jei sugebėsite derinti skirtingus sugebėjimus. Vakare nepasigailėsite praleidę daugiau laiko su vaikais.

VANDENIS
Šiandien labai palankus metas bendriems darbams, projektams, ypač jei sugebėsite derinti skirtingus sugebėjimus. Vakare nepasigailėsite praleidę daugiau laiko su vaikais.

ŽUVYS
Ko gero, pats laikas sustoti. Problemos, su kuriomis susidūrėte, kitą savaitę neatrodys tokios slegiančios ir neišsprendžiamos. O kol kas pasvarstykite apie galimybę prasiblaškyti kokiame vakarėlyje ar bent jau gerai išsimiegoti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

Vaikų paėmimo istorija, kuria sunku patikėti

Dar visai neseniai stebėjomės vaikų atėmimo iš šeimų istorijomis, kurios vyko Norvegijoje, tačiau dabar panašių situacijų jau turime ir Lietuvoje. Į Šiaulių miesto savivaldybę...

Laiku neišnaudojus per metus sukauptų „Maximos“ pinigų, pirmąją pavasario dieną jie bus anuliuoti

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ skubiai kreipiasi į lojalumo kortelės „Ačiū“ naudotojus – liko paskutinė savaitė išnaudoti per 2023 metus kortelėje sukauptus taip vadinamuosius „Maximos“...

Paulius Jurkevičius: kodėl itališkas Velykų pyragas yra sparnuotas ir kitos colomba pasquale istorijos

Įsiklausykime kaip elegantiškai skamba šiedu itališki žodžiai: colomba pasquale! Italų kalba yra ne šiaip skambi, ji turi oficialų tarptautinės muzikos kalbos statusą. Ir vis...

Teismo sprendimas: įmonių vadovus atsakomybė gali pasivyti ir po daugybės metų

Birželio antroje pusėje Lietuvos Aukščiausiasis Teismas priėmė sprendimą ir suformavo praktiką, kuri gali tiesiogiai atsiliepti įmonės vadovams ar vadovaujančias pareigas užimantiems jų savininkams –...

Horoskopai lapkričio 20 dienai

AVINASRutininiai darbai suris visą laiką ir atims jėgas. Nepasiduokite depresijai manydamas, kad visai nejudate į priekį. Kad ir mažais žingsneliais, iš tiesų einate teisinga linkme. JAUTISŠiandien jūs nustatote žaidimo taisykles, tad turėtumėte elgtis santūriai ir...

Ar Donoro kortelės pakanka, kad žmogus taptų organų donoru?

Donoro kortelė – žmogaus pritarimo organų donorystei išraiška. Dažnu atveju žmonės pasirašę prašymą Donoro kortelei gauti apie šį sprendimą nepasisako artimiausiems žmonėms. Tačiau nepriklausomai nuo to, ar būdamas gyvas žmogus buvo pasirašęs sutikimą po...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS

Exit mobile version