Horoskopai balandžio 11 dienai

AVINAS
Neatidėkite rytojui to, ką galite (ir turite) padaryti šiandien, nors pirmąją savaitės dieną tokia pagunda ir gali kilti. Pats laikas susitvarkyti reikalus taip, kad netektų ateityje vėl įklimpti į tokį liūną kaip šiandien.

- Reklama -


JAUTIS
Vienadienis romanas gresia virsti ilgalaikiais santykiais. Šįvakar jūsų kerams bus iš tiesų sunku atsispirti. Pats metas pagalvoti apie trumputes atostogas.

DVYNIAI
Atvirai šnekant, nekokia diena… Nepasikliaukite jausmais. Galite pamesti raktus ar kokį kitą svarbų daiktą. Susiorientuoti situacijoje padės racionalumas ir kruopšti padėties analizė.

VĖŽYS
Atvirai šnekant, nekokia diena… Nepasikliaukite jausmais. Galite pamesti raktus ar kokį kitą svarbų daiktą. Susiorientuoti situacijoje padės racionalumas ir kruopšti padėties analizė.

LIŪTAS
Būkite nuoširdus bei draugiškas ir jums bus atsakyta tuo pačiu. Pasirūpinkite, kad šį vakarą galėtumėte skirti pakankamai laiko brangiausiems jums žmonėms.

MERGELĖ
Šiandien turėsite progų įrodyti, ko iš tiesų esate vertas. Daug kas norės pasišildyti jūsų šlovės spinduliuose. Vakare jūsų paramos ir pagalbos gali prireikti sunkumų turinčiam šeimos nariui.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Venkite žmonių susibūrimų, juo labiau – kalbėti didelei auditorijai. Pasistenkite nesutrikti susidūręs su sau dar nežinomais dalykais. Būkite budrus – patraukliausios galimybės gali išvirsti į didžiausias bėdas.

SKORPIONAS
Būkite kiek įmanoma mandagesnis ir taktiškesnis – greitai gali būti brangus kiekvienas jūsų atžvilgiu palankiai nusiteikęs žmogus. Vien todėl, kad žinote daugiau už kitus, nemanykite, kad kiti nežino apskritai nieko.

ŠAULYS
Ši diena pasižymės emociniu nestabilumu. Pasistenkite neprarasti savitvardos – kivirčai tik pablogintų padėtį. Jūsų laukia sunkus darbas atskirti prisiplakėlius nuo tikrųjų bendrakeleivių.

OŽIARAGIS
Diena tinkama tyrimams ir kūrybai. Labai tikėtina, kad į seną problemą sugebėsite pažvelgti nauju netikėtu kampu. Jei jums patinka būti užsiėmusiam, ši diena jūsų nenuvils.



VANDENIS
Nuo nepageidautinų minčių ginkitės įtempta dienotvarke. Atsipalaidavimas netinkamu metu gali turėti labai nepageidautinų padarinių. Pats laikas ieškoti bendraminčių ir pagalbininkų.

ŽUVYS
Jūsų pastangos pagirtinos, tik, deja, nukreiptos klaidingon pusėn. Ieškokite įkvėpimo ir patarimo sėkminguose praeities darbuose. Nesigėdykite sekti iškilios asmenybės pėdomis.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

Horoskopai.lt

TOP naujienos

Dietologė patarė, koks vanduo geriausiai gaivina per karščius ir kiek jo turime išgerti

Įsivyravus karščiams itin svarbu organizme palaikyti skysčių balansą. Karštomis dienomis taip ir traukia ledinis vanduo, nes norisi ne tik numalšinti troškulį, bet ir atsivėsinti....

Festivalis „Yaga Gathering“ pasitinka pasikeitusia data ir nauja tema: kurs nemirtingumo sanatoriją

Dzūkijos pušynuose liepos 14 – 18 dienomis įsikurs „Sanatorium Immortalitas“ – nemirtingumo sanatorija. Joje „Yaga Gathering“ festivalio dalyviai ieškos būdų, kaip atrasti amžino gyvenimo...

Horoskopai gruodžio 8 dienai

AVINASŠiandien būsite užverstas darbu, todėl taupykite jėgas ir labai gerai planuokite laiką. Pasiguosti galite bent tuo, kad rezultatą pamatysite greitai. Sudoku Online: Žaisti sudoku internete JAUTISPats...

Kokia Lietuvą 2050 metais nori matyti Lietuvos Seimas

Seimas priėmė vieną svarbiausių šios rudens sesijos sprendimų ir patvirtino Lietuvos ateities viziją „Lietuva 2050“, kuri pakeis iki šiol galiojusią Valstybės pažangos strategiją „Lietuva...

Patarimai, kaip tvariai, greitai ir paprastai supakuoti Kalėdines dovanas

Didžiosios žiemos šventės – ne už kalnų. O joms artėjant atsiranda pačių įvairiausių, bet malonių rūpesčių: kaip dekoruoti namus, ką padovanoti artimiesiems, ir kaipgi tas dovanas supakuoti. Norint tai padaryti tvariai ir pigiai –...

Kaip išsirinkti dantis implantuojantį gydytoją?

Dantų netekimas yra rimta sveikatos problema, o tyrimas atskleidė, kad pusei lietuvių trūksta vieno ar daugiau dantų. Su tokia bėda susidūrusieji ieško patikimo odontologo, tačiau dauguma remiasi ne gydytojo patirtimi ar kompetencija, o draugų...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS

Exit mobile version