Astrologinė prognozė kovo 18-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Tikriausiai ryžtingai imsitės spręsti aktualius klausimus. Jeigu pasitarsite su gerais specialistais, rezultatas bus geresnis ir greitesnis. Nepamirškite ir šeiminių pareigų, nenumokite ranka į artimųjų problemas.

- Reklama -

JAUTIS. Nebloga diena įvairiems kontaktams, pasitarimams, nesudėtingiems darbams. Daugiau bendraukite, domėkitės žiniasklaidos pranešimais. Tai gali jums pasitarnauti sprendžiant opias problemas.

DVYNIAI. Regis, uoliai kibsite į verslus, darbus. Visgi vakarop gali paaiškėti, kad jums neatleidžiamos net menkiausios klaidelės, o jūsų žodžiams suteikiamos iškraipytos prasmės. 

VĖŽYS. Jeigu siekiate įsidarbinti ar pakilti karjeros laipteliu, šiandien galite daug ką išsiaiškinti. Regis, naujienos nenuvils. Visgi privalote aiškiai įvertinti savo galimybes ir atsispirti pagundai kažko vaikytis remdamiesi iliuzijomis.


Astrologinė prognozė kitai savaitei žada vienam zodiako ženklui sėkmės šypsenas, staigmenas ir atradimus


LIŪTAS. Ši diena bus sėkminga, nors energijos ir polėkio sumažės. Galbūt derėtų trumpam atidėti praktinių reikalų tvarkymą ir imtis to, kam reikia intuicijos, meniškumo, psichologinės arba diagnostinės įžvalgos.

MERGELĖ. Ši diena turėtų būti produktyvi ir informatyvi. Iš pat ryto tikėtini susirinkimai, pasitarimai, derybos, tarpininkavimai. Neblogai seksis, kol neišaiškės galimi interesų susikirtimai.

- Reklama -

Kovo 18-oji: vardadieniai, astrologija, dienos INFO


SVARSTYKLĖS. Regis, teks priimti atsakingus sprendimus, nebe pirmą kartą įrodinėti, ko esate verti. Bus daug lengviau, jeigu šalia jūsų bus žmonių, pasirengusių padėti, patarti. Būtų gerai užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą.

SKORPIONAS. Šiandien norėsis į viską įsigilinti, suprasti, pažinti. Jeigu spręsite ką nors rimto, išties teisingai elgsitės daug kartų pasverdami visus „už“ ir „prieš“. Svarbu nesusipainioti tarp gėrio ir blogio.

ŠAULYS. Būsite įžvalgūs psichologiškai ir finansiškai. Pasinaudokite tuo, jeigu norite išgvildenti sudėtingą reikalą, išsiaiškinti santykius. Gali būti aktualu kreiptis dėl paskolos, kredito, draudimo, ką nors įsigyti lizingo būdu ar pan.

OŽIARAGIS. Nebloga diena tartis dėl bendradarbiavimo, aiškintis turtinius interesus arba santykius su neabejingu jums asmeniu. Tačiau gali būti, kad susidursite su kliūtimis dėl transporto ar ryšių sutrikimų.

VANDENIS. Gali tekti paskubėti tvarkant nuosavybės, mokesčių, verslo, socialinės paramos reikalus. Visgi darbe neužsikraukite sau per didelio krūvio, nes dabar esate lengvai pažeidžiami.

ŽUVYS. Pats metas pasirūpinti pinigų, turto, tiekimo, komerciniais reikalais. Nuotaiką skaidrins, energijos pridės meilės viltys. Tik nepradėkite atvirai atakuoti dominančio asmens, būkite subtilesni.  

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Šiandien bus debesuota su nedideliais pragiedruliais

Sausio 28 d. per Lietuvą nusidrieks tarp ciklonų įsiterpusi aukštesnio atmosferos slėgio juosta. Šiandien bus debesuota su nedideliais pragiedruliais. Vietomis, daugiausia Vakarų Lietuvoje, krituliai, vyraus...

Tamsusis metų laikas: vairuotojai pėsčiuosius pastebi likus 30 metrų

Tamsusis metų laikas vairuotojams siejasi su įtemptu ir gerokai didesnės koncentracijos reikalaujančiu dalyvavimu eisme. Pusdienį trunkanti prietema, krituliai ir rūkas mažina matomumą, o sudėtingų...

Horoskopai lapkričio 1 dienai

AVINASVisiškai nepastebite labai svarbių dalykų, kurie turi lemiamos įtakos bendraujant. Šitaip galite sugadinti iki šiol buvusius gerus santykius. Pasistenkite iki minimumo apriboti kontaktus su...

Palangoje, oro uoste, neblaivi moteris spyrė VST pareigūnui

Palangoje trečiadienį neblaivi moteris spyrė tarnybą vykdžiusiam Viešojo saugumo tarnybos (VST) pareigūnui, pranešė policija. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie 22 val. 5 min....

Patarimai tėvams, vaikams, darbdaviams jei įsidarbinti nori asmuo iki 18 metų 

Vasaros metu vaikai ir paaugliai vis aktyviau ieškosi sezoninių darbų. Nenuostabu, kad įsidarbinant ar jau įsidarbinus kyla neaiškumų, taip pat tiek tėvams, vaikams, o ir darbdaviams rūpimų klausimų. Valstybinė darbo inspekcija (VDI) primena, jog įdarbinant...

Draudikai per pusmetį išmokėjo beveik 35 mln. eurų kompensacijų: kokios žalos dažniausios?

Transporto priemonių žalos sudaro didžiausią draudžiamųjų įvykių skaičių Lietuvoje. Tai rodo draudimo bendrovės ERGO pirmojo 2023-ųjų pusmečio duomenys. Draudikai skaičiuoja, kad eismo įvykiai pridarė žalos, kuri siekia 25 mln. eurų. Didžiausios žalos – netikėtos Draudikų duomenimis,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS

Exit mobile version