Astrologinė prognozė balandžio 4-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Šiandien nepagailėsite pastangų, iniciatyvos ir lėšų siekdami įgyvendinti savo sumanymus. Kažkokio postūmio galite tikėtis iš pažįstamų bei draugų. Visgi, svarbu apskaičiuoti, planuoti užuot veikus aklai.

- Reklama -

JAUTIS. Darbe teks rimtai paplušėti ir bendrauti su reikliais vadovais, klientais. Susikaupusi įtampa vakare gali prasiveržti keistais ekscesais, neadekvačiomis reakcijomis.

DVYNIAI. Labai aktualūs jums gali būti kelionių, studijų klausimai. Galimi netikėti pranešimai. Regis, susimąstysite apie ateities planus, gyvenimo prasmę, filosofines tiesas.

VĖŽYS. Diena bus darbinga ir kupina finansinių reikalų. Vakaras žada susitikimus su draugais, kolektyvinį renginį. Galite atsidurti ir nepažįstamų žmonių draugijoje. Pastaruoju atveju turėtumėte būti labai atsargūs išgirdę investicinius siūlymus.

LIŪTAS. Gali pasireikšti didelis emocionalumas, polinkis dramatizuoti. Jeigu kažkas nepavyks ar nesusivaldysite, suimkite save į rankas ir sugebėkite atsiprašyti, ištaisyti nesusipratimą.

MERGELĖ. Šiandien nesunkiai susidorosite su darbais, tačiau derėtų labiau tausoti techniką, įrangą bei savo ir kitų sveikatą. Gali nustebinti ypatingas kolegų dėmesys. SVARSTYKLĖS. Ši diena žada įvairias peripetijas asmeninių santykių srityje. Jeigu skirsite daug dėmesio tiems, su kuriais norite labiau suartėti, savo tikslą be vargo pasieksite. Tik nesitikėkite, kad tikrą meilę pelnysite daiktais, pinigais.

- Reklama -

SKORPIONAS. Būsite nusiteikę tvarkyti ūkinius, buitinius reikalus. Stenkitės harmoningai praleisti šią dieną. Jeigu kitus kandžiai provokuosite, svaidysite užgaulius žodžius, santykiai pašlis ir vakaras apkars.

ŠAULYS. Seksis įgyvendinti komercinius, reklamos, studijų tikslus. Galite pasipelnyti iš informacijos teikimo, mokymų. Galbūt įdomų ryšį užmegsite internetu. Atsargiai kelyje ir su technika. Saugokite sveikatą, ypač jei turite neurologinių ar kraujotakos problemų.

OŽIARAGIS. Būsite išlaidūs ir dosnūs. Tačiau gali būti, kad neįvertinate kai kurių asmenų noro jumis pasinaudoti. Apdairiau elkitės su turtu, pinigais, venkite rizikos bei abejotinų pagundų. Saugokite vaikus.

VANDENIS. Tikriausiai jusite didesnį komforto poreikį. Galbūt ieškosite galimybių lengvai pralobti arba pigiai įsigyti trokštamą daiktą. Vakarop tapsite impulsyvūs ir neatsargūs. Galite išprovokuoti probleminę situaciją.

ŽUVYS. Iš ryto turėsite gražių iliuzijų, kurios tikriausiai iki vakaro išsisklaidys kaip rūkas. Jeigu siekiate tokių pat išskirtinių dalykų kaip ir kiti, galite patirti slaptas intrigas, klastas. Atsargiai kelyje.

Geros dienos!

TOP naujienos

Į Lietuvą grįžtančių gandrų laukia saugesni lizdai

Bendrovė „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) prisideda prie saugesnės aplinkos gandrams. Kiekvieną rudenį ir ankstyvą pavasarį, išlydėjus ir laukiant sugrįžtančių gandrų, pavojingiausiose vietose – ant...

Pavasarį vėl stabdys besiskverbiantis oras iš šiaurės

Šiandien Lietuvoje bus debesuota su pragiedruliais. Vietomis nedideli krituliai, vyraus šlapdriba ir lietus. Rytą kai kur rūkas. Vėjas šiaurės, šiaurės vakarų, 7–12 m/s. Aukščiausia...

Ar Donoro kortelės pakanka, kad žmogus taptų organų donoru?

Donoro kortelė – žmogaus pritarimo organų donorystei išraiška. Dažnu atveju žmonės pasirašę prašymą Donoro kortelei gauti apie šį sprendimą nepasisako artimiausiems žmonėms. Tačiau nepriklausomai...

Kokių teisinių klausimų kyla mirus artimajam

Mirus žmogui, artimieji ne tik patiria skausmą, privalo pasirūpinti laidojimo reikalais, bet ir susiduria su teisiniais klausimais, į kuriuos ne visada žino atsakymų. Kokiais...

Lietuvių mėgstamiausios daržovės žiemą – pomidorai ir agurkai: kaip išsirinkti prinokusius ir kur laikyti...

Pomidorai bei agurkai – populiariausios daržovės, kurias ne tik skanu, bet ir sveika valgyti kaip salotas, dėti ant sumuštinių ar rinktis kaip užkandžius tarp pagrindinių valgymų. Anot „Rimi“ sveikatai palankios mitybos konsultantės, gydytojos dietologės...

Palangos padangę raižys įspūdingosios Lietuvos akrobatinės grupės ANBO pilotai

Penktadienį, rugsėjo 10 d., 18 val. Palanga kviečia žvilgsnius nukreipti į dangų – 18 val. ties jūros tiltu vyks įspūdingas Lietuvos akrobatinės grupės ANBO pilotų pasirodymas. Sudoku Online: Žaisti sudoku internete Lietuva nuo seno garsėja giliomis...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS

Exit mobile version