Astrologinė prognozė balandžio 19-ajai, penktadieniui

AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių bei namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan.

- Reklama -

JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug dėmesio skirsite vaikams. Tikėtini kūrybiniai laimėjimai arba džiuginanti šeimos narių saviraiška.

DVYNIAI. Šiandien būsite linkę daug nuveikti dėl savo šeimos. Galbūt net griebsitės remonto ar ieškosite galimybių įsigyti žemės sklypelį. Skirkite dėmesio ir artimiesiems, vaikams, palaikykite jų pozityvius siekius.

VĖŽYS. Šiandien būsite aktyvūs ir fizine, ir protine prasme. Bus naudos iš mokymosi, akiračio plėtimo. Vilios ekskursijos bei sportinės pramogos. Tikėtini susitikimai su draugais, giminaičiais.

LIŪTAS. Šiandien jums neblogai seksis, jeigu norite papildomai užsidirbti ar pigiau apsipirkti. Kita vertus, būsite dosnūs ir išlaidūs. Galite įsigyti ilgalaikio vartojimo daiktą.

MERGELĖ. Nebloga diena protinei veiklai, sportui, išvykoms. Būsite nusiteikę daryti gerus darbus, keistis idėjomis ir vertinga informacija. Regis, nusipelnysite aplinkinių simpatijų.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien turėtumėte save labiau patausoti, nes energija bus laki. Regis, būsite dosnūs mylimam žmogui bei sau, jeigu kažko labai norite. Galbūt ryšitės įsigyti brangiai kainuojantį gyvūną.

SKORPIONAS. Jūsų energijos prireiks ir saviems, ir svetimiems. Jeigu esate prisiplanavę darbų visai dienai bei vakarui, teks kažkaip įterpti susitikimą su draugais ar giminaičiu, ėjimą į renginį, varžybas ar kt.

ŠAULYS. Regis, ši diena jums bus labiau dalykiška, nei norėtumėte. Viešo dėmesio taip pat gali padaugėti. Tokiu atveju nusiteikite atviram bendravimui. Įrodysite, kad nestokojate entuziazmo ir modernių idėjų.

OŽIARAGIS. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Jausitės svarbūs ir šeimoje, ir už jos ribų. Galbūt vyksite į sportinį renginį, konferenciją, ekskursiją, viešnagę ar kt. Siurprizų gali pateikti vaikai.

VANDENIS. Nedelskite, jeigu privalote sutvarkyti finansinius reikalus, peržiūrėti apskaitos dokumentus, deklaruoti pajamas ar pan. Kai kurie sumanymai bus naudingi, tačiau planuojamas sandoris, užsakymas ar pirkinys pareikalaus nemažų išlaidų.

ŽUVYS. Galite pasiekti puikių rezultatų kūrybos, mokslo, sporto srityse. Iš partnerių, gerbėjų galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Galbūt rasite rėmėjų, kurie prisidės prie jūsų sumanymų įgyvendinimo.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Horoskopai kovo 21 dienai

AVINASDėl senos draugystės šiandien turite būti pasiruošęs aukotis. Bandysite ieškoti slaptų ryšių tarp dalykų, iš pažiūros niekaip nesusijusių. Galite sulaukti malonios staigmenos. JAUTISTurite puikias galimybes...

Horoskopai vasario 24 dienai

AVINASNetikėtas įvykis privers į daug ką pažvelgti visai kitomis akimis, tad staiga tapsite žymiai supratingesnis ir pakantesnis kitiems žmonėms. Nesibaiminkite ir nesigėdykite staiga pratrūkusių...

Palangoje atsiras naujas dangaus stebėjimo centras bei mokiniams turės unikalią aplinką

Palangos Pradinės mokyklos pasiruošia dideliems pokyčiams, siekiant suteikti mokiniams unikalią ir inovatyvią mokymo aplinką. Kiekvienam mokiniui bus suteikta galimybė patirti astronomijos pasaulį tiesiogiai iš...

Rūpestis vyrų emocine ir psichologine sveikata buria į platesnį tinklą

Lietuvos ir pasaulio statistika daugelį metų negailestingai skelbia apie tai, jog Lietuvos vyrai pagal savižudybių, alkoholio vartojimo, smurto artimoje aplinkoje mastus lenkia kitas valstybes....

Plaukiantiems į Lietuvą iš Švedijos tiesia pagalbos ranką – testus galima pasidaryti prieš lipant...

Lietuvai įvedus prievolę atvykstantiems į šalį turėti ne senesnį kaip 72 val. neigiamą koronaviruso testą, DFDS iniciatyva sudarytos sąlygos plaukiantiems iš Švedijos pasidaryti testą prieš įlipant į keltą. Ieškoma galimybių kaip padėti ir keleiviams,...

Šiandien eismo sąlygas sunkina snygis, plikledis ir rūkas

Šiandien kai kur numatomi krituliai, daugiausia nedideli. Vietomis plikledis, rūkas, lijundra. Vėjas nepastovios krypties, 3–8 m/s. Aukščiausia temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnio šilumos. Geras SUDOKU, čempionatas čia » Gruodžio 14-os naktį be žymesnių...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS

Exit mobile version