Ką geriausia dovanoti moterims per Kalėdas?

Ar jau skaitėte?

Prieš rinkdami kalėdinę dovaną moteriai, pirmiausiai įvertinkite jūsų santykių lygį – ar tai labai artimi santykiai, ar tik kolegiški, šiaip draugiški. Vienokia dovana tiks bendradarbei, kitokia mylimai moteriai, kuriai ruošiatės pasipiršti ar jau pasipiršote, dar kitokia – žmonai.

- Reklama -

Koks galėtų būti moterims skirtų kalėdinių dovanų sąrašas?

Per Kalėdas moterims galima padovanoti daugybę dovanų. Vienu atveju tiktų gražus aksesuaras, kitu kosmetikos bei grožio priemonės, trečiu – atsipalaidavimo savaitgalis poilsio namuose su SPA paslaugomis. Tačiau visus svarstymus iškalbingai užbaigia retorinis klausimas: ar gali moterims nepatikti saldžios dovanos? Atsakymas vienas – tai neįmanoma!

Kokie gardumynai kalėdinių dovanų rinkinyje galėtų patraukti moterų dėmesį?

Aišku, moterims nė vien saldumynai rūpi, jos kaip ir vyrai taip pat gali mėgautis mėsiškais valgiais, pikantiškomis užtepėlėmis, kietais sūrio gaminiais. Juk visi jau nuo pat vaikystės esame smaližiai, todėl teisės į skanų maistą vienodai priklauso abiejų lyčių atstovams. Tikrai nerasi žmogaus, kuris nenorėtų skaniai ir sočiai pavalgyti.

Todėl skaniosios dovanos tikrai yra dėmesio vertas pasirinkimas prieš Kalėdų šventes. Be to, gurmaniškų dovanų rinkinius sudarinėja puikiai savo darbą išmanantys specialistai. Jie žino, kas turi būti rinkinyje, kad jis pavergtų net pačios priekabiausios gurmanės širdį. Ypač malonu ypatingų skonių medžiotojoms paskanauti kokį nors naują, iki šiol nepatirtą skonį.

Kokie valgomų dovanų rinkiniai yra siūlomi moterims?

Valgomos dovanos moterims būna surinktos iš gana daug produktų, todėl tikrai yra iš ko pasirinkti patį tinkamiausią. O dovanų rinkinių kainos priklauso nuo juose esančių produktų kiekio. Moterims siūlomuose rinkiniuose rasite lazdyno riešutus su baltuoju šokoladu ir kitais priedais, brandintų obuolių sūrį, riešutainį su džiovintomis slyvomis, citrinų džemą, grybo formos meduolius, tradicinį šakotį su sviestu, šamo filė su užtepėle, šaltmėčių arbatą, aviečių arbatą, dideliu šalčiu džiovintas sodo ir miško uogas.

Taip pat skaitykite:  Vestuvių planuotoja L. Vagonė dalinasi svarbiausiais šventės aspektais: „Geram vakarėliui reikia trijų dalykų“

Jeigu Kalėdų proga sugalvojote įteikti skanią dovaną močiutei, žinokite, kad ji turės galimybę pasmaguriauti kietuoju sūriu „Džiugas“, krekeriais, kapota elniena ir mielu tradiciniu, lietuvišku skilandžiu, kurio gamybos paslaptys tebėra saugomos ne vieną šimtą metų.

TOP naujienos

Artėjant Tarptautinei kruasanų dienai – prancūzo patarimai, kaip burnoje tirpstančių ragelių išsikepti patiems (receptas)

Sakoma, jog skirtingi kvapai bei skoniai sužadina prisiminimus, tad skanaujant šviežią kruasaną galime mintimis nusikelti į Prancūziją. Sausio 30 d. pasaulyje minima Tarptautinė kruasanų...

Kodėl sausio mėnesį žmones dažnai užklumpa niūrios emocijos ir kaip jas įveikti?

Praėjus vienoms gražiausių metų šventėms, grįžimas į ne tokią džiaugsmingą kasdienybę daugeliui gali tapti tikru emociniu išbandymu. Dėl šios priežasties, trečiasis sausio pirmadienis pasaulyje...

Ekspertai perspėja apie pavojingą tendenciją – laukiniai gyvūnai keliuose

Lietuvoje kasmet fiksuojama daugybė eismo įvykių, kuriuos sukelia susidūrimai su laukiniais gyvūnais. Nors įprasta manyti, kad žvėrys yra aktyvesni pavasarį ir ankstyvą rudenį vykstant...

Ekspertai pataria: kaip prižiūrėti išmaniuosius įrenginius, kad jie tarnautų ilgiau

Kasmet elektroniniams prietaisams išleidžiame šimtus, o kartais net tūkstančius eurų. Tačiau ne visada pavyksta išsaugoti puikią jų būklę, dėl ko papildomai kainuoja įrenginių remontas...

Horoskopai liepos 17 dienai

AVINASTyla - jūsų priešas šiandien. Girkite ar peikite, tik netylėkite. Esate lygus tarp lygių, ir aplinkiniai pasirengę išgirsti jūsų žodį. Laiškai - įprasti ar elektroniniai - šiandien labai tinkama priemonė palaikyti ryšį su tais,...

Ką valgo rytų europiečiai: ar pažįstame kaimynų tradicinius patiekalus?

Nors Rytų Europos šalių tradiciniai valgiai – pakankamai panašūs, ar tikrai žinome, ką valgo mūsų kaimynai? Rytų Europos virtuvėje vyrauja sotūs, naminiai patiekalai: virtiniai, įvairiausios sriubos, troškiniai, mėsos, bulviniai patiekalai, raugintos daržovės. Vaida Budrienė,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS