30-ąjį gimtadienį švenčiančios „Iki“ kepyklų vadovė: darbo pradžia kėlė nuostabą

Ar jau skaitėte?

Viena iš 30 metų gimtadienį mininčio prekybos tinklo „Iki“ stiprybių – svajonių komanda, kurią burti bei išlaikyti ypač padeda ilgamečiai „Iki“ darbuotojai. Pasak Monikos Milės, „Iki“ Žmonių ir kultūros departamento vadovės, tokių prekybos tinkle dirba itin daug – kas penktas „Iki“ darbuotojas jau skaičiuoja daugiau nei dešimtmetį kartu su „Iki“.

- Reklama -

Karjeros pradžioje „Iki“ kepykla nustebino

Net 24 metus prekybos tinkle dirbanti „Iki“ kepyklų vadovė Nijolia Juchnevič sako, kad darbo pradžia „Iki“ prieš beveik ketvirtį amžiaus jai kėlė nuostabą.

Net 24 metus prekybos tinkle dirbanti „Iki“ kepyklų vadovė Nijolia Juchnevič.

„Savo karjerą „Iki“ pradėjau kaip paprasta konditerė, bet per labai trumpą laiką tapau kepyklos vadove. Asortimentas tuo metu buvo neįprastas lietuviams – mes „Iki“ pirkėjams siūlėme ir bagetes, ir eklerus. Tikrai galiu sakyti, kad buvome pirmieji pasiūlę tokį pasirinkimą, tuomet nebuvo nei tokios kepyklos, nei tokių kepinių. Tai buvo visiška naujovė rinkoje“, – sako N. Juchnevič.

Pasak „Iki“ kepyklų vadovės, pirkėjai labai greitai pamėgo ilguosius prancūziškus batonus, tai atsispindėjo ir pardavimų rezultatuose. Žmonės įsigydavo ne vieną ar du, bet po kelis iš karto. Traški pluta ir purus kepinio vidus suteikdavo ypatingą skonį, kuriam tuo metu būdavo sunki atsispirti.

Nuolatinis kūrybiškumas

N. Juchnevič sako, kad būti kepyklos vadove – ne tik atsakingas, bet labai įdomus ir kūrybingas darbas. Per 24 metus teko nuolat kurti naujus receptus, pirkėjams siūlyti vis naujų gaminių, sukti galvą, kuo juos vis dar nustebinti. Nuo pat karjeros pradžios teko rūpintis kokybiškais ir natūraliais ingredientais, kurie jau daugelį metų yra svarbi „Iki“ kepinių sudedamoji dalis.

„Konditerijos asortimente jau prieš 20 metų kūrėme kuo natūralesnius desertus. Tuomet į mūsų kepyklą atvykdavo net garsių restoranų atstovai įsigyti mūsų tortų ir pyragaičių įvairioms šventėms. Dėmesys kokybei ir natūralumui nepasikeitė iki dabar – kaskart atnaujindami asortimentą naudojame tik aukščiausios kokybės ingredientus. Taip pat maisto tendencijoms keičiantis kuriame ir naujus gaminius be gliuteno ar pridėtinio cukraus“, – sako N Juchnevič.

- Reklama -
Taip pat skaitykite:  Parduotuvių daugiau, bet elektros reikia mažiau: vieną „Iki“ metodą galite pritaikyti ir savo namuose

Anot N. Juchnevič, išdirbti „Iki“ 24 metus padėjo dinamiškas darbo tempas, kantrybė, atsakomybė, atviras bendradarbiavimas, kryptingas visos komandos darbas, draugiška bei tvirta komanda. Darbuotojai palaiko ir motyvuoja vieni kitus, kartu ne tik praleidžia darbo valandas, bet ir švenčia įvairias šventes, turi savų tradicijų. Mes esame tikra komanda ir tai tikrai suteikia mums papildomo polėkio, kalba „Iki“ kepyklų vadovė.

Darbuotojams – lankstumas ir karjeros galimybės

„Iki“ Žmonių ir kultūros departamento vadovė M. Milė sako, kad komandinė atmosfera ir gebėjimas visiems kartu siekti bendrų tikslų padeda išlaikyti ilgamečius darbuotojus bei pritraukti naujų.

„Kurdami specialiai „Iki“ 30-ajam gimtadieniui skirtą dokumentiką norėjome parodyti, kad esame viena komanda ir kiekvienas darbuotojas mums yra labai svarbus. Nijolia yra puikus pavyzdys, kaip nuosekliai dirbant mūsų tinkle galima augti ir tobulėti, siekti karjeros, realizuoti save. Manome, kad tokia darbo kultūra mums leidžia išlaikyti lojalius ir motyvuotus darbuotojus“, – sako M. Milė.

Prekybos tinklą „Iki“ šiuo metu sudaro 234 parduotuvė, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę su „Iki“ prekės ženklu. Tai pirmoji tokia Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ bei nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

TOP naujienos

Horoskopai lapkričio 17 dienai

AVINASJūsų intuityvūs sprendimai šiandien bus stebinančiai tikslūs. Gera diena azartiniams žaidimams. Šįvakar galite sulaukti geidžiamo svečio. Apsimeskite maloniai nustebęs, nors iš tiesų širdyje to...

Šiandien Lietuvoje protarpiais krituliai, vyraus šlapdriba ir sniegas

Artimiausią parą numatomi vėjuoti ir su krituliais orai, vėliau vėjai aprims, o kritulių bus ne visur. Šiandien Lietuvoje protarpiais krituliai, vyraus šlapdriba ir sniegas. Vėjas...

„Iki“ pataria, kaip nepadaryti klaidos: jeigu norite gausaus pomidorų derliaus, nesodinkite jų šalia kai kurių daržovių

Šių metų tikslas – kvapnus ir sultingas pomidorų derlius? Nieko nelaukite – būtent kovas laikomas geriausiu metu pradėti pomidorų daiginimo darbus ir taip sutaupyti....

Šventiška lietuviškos virtuvės įvairovė: nuo žuvies sūrio iki kalėdinių barščių

Nuo seno lietuviams svarbiu šventiniu akcentu išlieka Kūčių ir Kalėdų stalas. Nors šiuolaikinių mitybos įpročių nesibodintys žmonės savo artimuosius palepina sušiais, austrėmis ar kitais...

Savaitgalį daugiausia eismo įvykių įvyko miestų gatvėse

Vasario 19–21 d., penktadienį–sekmadienį, pirminiais duomenimis, 17-oje eismo įvykių sužeista 19 žmonių. Daugiausia nukentėjo vairuotojų (57,9 proc.) ir pėsčiųjų (31,6 proc.), taip pat 2 keleiviai. 2-uose įvykiuose (Kaune ir Telšių rajone) sužeista po 2...

„Grubusis“ teatras kviečia į spektaklį „Marso naujienos“

Palangos „Grubusis“ teatras spalio 23 d. 18 val. ir spalio 24 d. 16 val. kurhauzo teatro salėje pristato komišką dramą „Marso naujienos“. Kada visuomenėje plieskiasi ginčai dėl šeimos sampratos, jos vertybių, tradicijų tęstinumo, spektaklyje, pasitelkiant...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS